Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Verzenddoosje

Bedrukte doosjes zijn een aantrekkelijke manier om uw product te presenteren. Het verzenddoosje is een opvallend eenvoudige verzendoplossing vervaardigd uit 480 grams kraftkarton.  Het is verkrijgbaar in zes verschillende formaten en geheel naar eigen wens te bedrukken. Door de persoonlijke bedrukking heeft u, zodra het verzenddoosje op de mat valt, de aandacht van de ontvanger. Gegarandeerd dat uw boodschap gelezen wordt!

Door het ontwerpen van uw persoonlijke bedrukking, is het resultaat een onderscheidend mailpack dat u snel en tegen een aantrekkelijk tarief kunt verzenden. De afmetingen van de verschillende formaten verzenddoosjes en verzendkokers zijn namelijk zo bepaald ze vallen onder de normen van de brievenbuspost. Onderstaand vind u een overzicht van het beschikbare assortiment verzenddoosjes.

Verzenddoosjes bestellen

Het verzenddoosje is te bestellen vanaf een oplage van 250 stuks, kan volledig aflopend worden bedrukt en is verrassend scherp geprijsd. De doosjes zijn stevig en eenvoudig op te zetten d.m.v. handige insteekklepjes. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 

Verzenddoosje A5
Verzenddoosje A4
Verzenddoosje B5

Verzenddoosje B4
Verzenddoosje C4
Verzenddoosje DVD
Verzenddoosje CD