Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

 

  Verzenddoosje.nl; doosjes met uw persoonlijke bedrukking

Bent u geinteresseerd in een doosje met uw eigen persoonlijke bedrukking? Dat kan! Verzenddoosje is een opvallend eenvoudige verzendoplossing waardoor u al op de deurmat de aandacht heeft. Verkrijgbaar in zes formaten en geheel naar eigen wens te bedrukken. Al te bestellen vanaf een oplage van 250 stuks.

Het resultaat is een onderscheidend mailpack dat u snel en tegen een aantrekkelijk tarief kunt verzenden. Gegarandeerd dat uw boodschap gelezen wordt!

Bestel nu online!
Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare formaten. U kunt kiezen uit een bedrukking in 1 kleur, 2 kleuren en full colour. Alle verzenddoosjes worden vervaardigd uit 480 grams kraftkarton. Klik hierinder op het doosje dat u wilt bestellen en u gaat direct naar onze webshop.

Verzenddoosje A6+        110x115x20 24 gr.
Verzenddoosje SQ145   145x145x20 23 gr.
Verzenddoosje A5+         155x215x20 42 gr.
Verzenddoosje A4+         220x305x20 79 gr.
Verzenddoosje S25        110x250x20 38 gr.
Verzenddoosje S30        110x305x20 45 gr.


Offerte aanvragen of persoonlijk contact
Wilt u liever een offerte aanvragen of persoonlijke contact met een van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Indien u een offerte wilt ontvangen klik dan hier. Voor persoonlijk contact met een van onze medewerkers, kijk dan bij onze contactgegevens.


Voorbeelden

             

 

     


Bedrukken van overige verzendverpakkingen
Wilt u zich ook graag onderscheiden, maar is een verzenddoosje niet wat u zoekt? Vraag ons naar de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een persoonlijke bedrukking op bijv. de monsterzakken, bordrug enveloppen, wikkelverpakkingen en luchtkussen enveloppen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!