Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Luchtkussen envelop

Producten die u via de post verzendt lopen risico op beschadiging. Bescherm u producten daarom goed door ze te verpakken in een schokwerende luchtkussen envelop van brievenbusdoosje.nl.

De luchtkussen enveloppen van brievenbusdoosje.nl bieden de beste bescherming voor uw kwetsbare producten. De witte enveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met schokbestendig luchtkussenfolie. De luchtkussenfolie vangt perfect alle schokken op en voorkomt hierdoor beschadiging van uw producten. Door de schokbestendige karton verpakking is de envelop zeer geschikt voor het versturen van fragiele producten. Door het lichte gewicht realiseert u een flinke besparing op de verzendkosten.

Witte luchtkussen enveloppen

De witte luchtkussen envelop is bijzonder gemakkelijk in gebruik door de zelfklevende sluiting met strip. De envelop heeft een hoge scheurweerstand en is vocht en vuilwerend. Uitermate geschikt voor het verzenden van cd’s en overige schokgevoelige producten. Beschikbaar in de formaten 180x265 mm en 240x340 mm (binnenmaten) en een speciaal formaat voor het versturen van cd’s.