Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Kartonnen enveloppen

Verstuur uw producten in onze stevige kartonnen enveloppen van bruin golfkarton. Door het sterke karton vermindert u de kans dat uw producten kreuken of vouwen. Het materiaal biedt een goede en stevige bescherming voor uw producten en zorgen ervoor dat ze onbeschadigd de bestemming bereiken.

Kartonnen enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van lichte en platte producten zoals affiches, diploma’s, foto’s en documenten. De enveloppen beschikken over een handige zelfklevende sluiting met strip en is daardoor zeer gemakkelijk in gebruik. Beschikbaar in de formaten A5, A4, B5, B4 en C4 en in een speciale uitvoering voor het versturen van CD’s (CD verpakkingen) en DVD’s (DVD verpakkingen).

Kartonnen enveloppen zijn makkelijk te vullen enveloppen met de opening aan de korte kant. Het lichte gewicht heeft een gunstig effect op de portokosten. Heeft u extra wensen op het gebied van speciale formaten, afwijkende kartonsoorten, vensters, sluitingen of offsetbedrukkingen? Wij adviseren u graag.