Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Kartonnen doosjes

Brievenbusdoosje beschikt over verschillende specificaties kartonnen doosjes. Denk hierbij aan onze blanco brievenbusdoosjes in de formaten A5 en A4. Deze kartonnen doosjes zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Behalve de blanco kartonnen brievenbus doosjes bieden wij ook feestelijke, voorbedrukte brievenbusdoosjes in de thema’s liefde, feest, kids en luxe.

Bedrukte kartonnen doosjes

Deze bijzondere A4 themadoosjes leveren wij uit voorraad in 4 standaard bedrukkingen, al verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Onze stijlvolle en feestelijk bedrukte kartonnen doosjes zijn uitermate geschikt voor mailings waarbij u op wilt vallen. De 4 thema’s zijn speciaal ontworpen op geschiktheid voor allerlei uiteenlopende gelegenheden. Ideaal voor verzending van accessoires, tijdschriften, boeken of kleding. De doosjes zijn stevig en eenvoudig op te zetten d.m.v. insteekklepjes. Al te bestellen vanaf 10 stuks.

Gaat u graag iets creatiever te werk en wilt u uw product verzenden in een zeer opvallend kartonnen doosje door deze geheel naar eigen wens te bedrukken? Dan is ons kartonnen doosje een mooie oplossing voor u. Verkrijgbaar in zes formaten en al te bestellen in een oplage vanaf 250 stuks.

De formaten van bovenstaande kartonnen doosjes vallen allemaal binnen de Nederlandse brievenbusafmetingen, wat gunstig is voor het portotarief. Op aanvraag kunnen wij u ook overige oplossingen op het gebied van kartonnen doosjes bieden. Neem gerust contact met ons op!

Welke kartonnen doosjes zijn er?

A5 kartonnen doosjes
A4 kartonnen doosjes
Luxe kartonnen doosjes
Liefde kartonnen doosjes
Feest bedrukte kartonnen doosjes
Kids bedrukte kartonnen doosjes
Oranje kartonnen doosjes