Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Veel gestelde vragen Brievenbusdoosje.nl

Bedrukking
Wilt u uw product verzenden in een zeer opvallend doosje door deze geheel naar eigen wens te bedrukken? Kijk dan eens op www.verzenddoosje.nl. Verkrijgbaar in zes formaten en al te bestellen in een oplage vanaf 250 stuks.

Betaling
Uw bestelling wordt pas verwerkt als uw betaling is uitgevoerd of door ons geaccepteerd. Wij hebben gezorgd voor veilige betalingsmethoden die u in staat stellen zelf de betaling te beheren.
Daarnaast kunt u uw bestelling betalen bij het afhalen in Zwijndrecht.

Bezorging
Wij werken met vaste bezorgdagen via DHL, iedere maandag en woensdag leveren wij de bestellingen voor 17.00 uur af op het door u aangegeven adres. Wilt u op een andere dag geleverd krijgen, neem dan contact met ons op.

Bezorgkosten
Voor normale leveringen binnen Nederland berekenen wij geen bezorgkosten. Voor spoedleveringen of leveringen op een vast tijdstip kunnen (in overleg) extra kosten in rekening worden gebracht.

Levertijd
De gemiddelde levertijd is 3 werkdagen. Wij werken met vaste leverdagen via DHL, iedere maandag en woensdag leveren wij de bestellingen af op het door u aangegeven adres. Vraag ons naar de mogelijkheden als u een keertje haast heeft.

Gewone kartonnen dozen
Voor Amerikaanse vouwdozen en dozen op maat heeft Brievenbusdoosje.nl een partner, namelijk www.doosopmaat.nl en www.doosopmaat.be . Hier kunt u de prijs van iedere gewenste maat dozen calculeren en deze dozen gelijk bestellen.

Leveringsvoorwaarden
Op alle bestellingen die via www.brievenbusdoosje.nl gedaan worden zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam (2354171) en volgens het Q Shops Keurmerk opgesteld.

Model opsturen
Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzendoplossing kiest, kunt u een model aanvragen. Deze wordt u kosteloos toegezonden.

Mist u iets?
Heeft u nog tips, suggesties of vragen voor ons? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact op.