Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

CD verpakking

Bent u op zoek naar een passende verpakking voor het versturen van uw CD’s of DVD’s? Brievenbusdoosje biedt verschillende passende oplossingen voor het beschermend verzenden van u producten. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden voor het verzenden van uw CD’s. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een wikkelverpakking, kartonnen envelop of luchtkussen envelop.

CD verpakking
CD verpakking
DVD verpakking
 

De wikkelverpakking voor het versturen van uw CD’s is een stevige, beschermende verpakking  speciaal gemaakt voor het verzenden van een CD met hoes. Het artikel heeft een vensteruitsparing. Handig voor uw pakbon met adres. De wikkelverpakking heeft een handige sluiting met een zelfklevende strip en een afscheurperforatie waardoor de verpakking gemakkelijk te openen is door de ontvanger.

De kartonnen CD envelop biedt ruimte aan 1 of 2 CD’s. De kartonnen envelop is sterk en moeilijk te buigen waardoor het een goede bescherming biedt voor de inhoud.  De envelop is voorzien van een handige kleefstrip, waardoor hij snel is te sluiten.

De luchtkussen envelop voor CD’s is een speciaal op maat gemaakte envelop van het formaat 200x175 mm. De luchtkussen envelop biedt een optimale bescherming aan uw product. Door het luchtkussenfolie aan de binnenzijde van de envelop, is de envelop schokbestendig en uitermate geschikt voor het versturen van fragiele producten.