Banken

Winkelwagen


Totaal (Excl. BTW)
Verzenddoosje Business partner
Heeft u afwijkende wensen? offerte

Boekverpakking

Brievenbusdoosje.nl biedt u verschillende boekverpakkingen van goede kwaliteit. Al vanaf 20 stuks te bestellen voor zeer scherpe prijzen. Bij Brievenbusdoosje vindt u verschillende specificaties boekverpakkingen in de formaten A5, A4 en C4.

De boekverpakking is vaak een kartonnen wikkelverpakking, speciaal ontworpen voor het beschermend verpakken en versturen van boeken, cd’s, catalogi of soortgelijke producten. Boekverpakkingen helpen beschadigingen, zoals beschadigde hoesjes, defecte CD's of DVD's en beschadigde boekkaften tijdens het transport te vermijden. De meeste boekverpakkingen vallen onder de normen van brievenbuspost, wat scheelt in de portokosten.

Of zoekt u een CD verpakking?

De boekverpakking is bij uitstek geschikt voor het versturen van een zware inhoud of meerdere boeken tegelijkertijd. De boekverpakkingen laten zich vanuit de zijkant of het midden vullen, waardoor u snel en eenvoudig in kunt pakken. De boekverpakking kenmerkt zich door een variabele vulhoogte en een handige strip en afscheurperforatie.

Naast de wikkelverpakkingen biedt Brievenbusdoosje verschillende andere oplossingen voor het versturen van boeken en soortgelijke producten. Hierbij kunt u denken aan onze kartonnen enveloppen, luchtkussen enveloppen of brievenbusdoosjes. Allen bieden u een optimale bescherming voor uw producten!

Boekverpakking A4
Boekverpakking C4
Boekverpakking A5